Hulp nodig?
Bel: 0594 - 552626

M'n bril in de ijskast

  M'n bril in de ijskast
Beschikbaar voor uitleen
Prijs voor losse verhuur:
€ 1,00 Prijs voor abonnementshouders: €0.00

Briefwisseling van twee journalisten die dagelijks ervaren hoe oud-zijn voelt.

Ruim veertig jaar hebben Anne Biegel en Hellen Swildens als journalisten samengewerkt, zijn ze samen op reis geweest, hebben ze samen artikelen geschreven, plannen gesmeed en daarbij een scala van emoties doorleefd. In de loop der jaren maakten ze elkaar deelgenoot van de ongrijpbare dingen die je gebeuren als je ouder wordt en omdat ze het schrijven niet kunnen laten, is dat brievenboek ontstaan.

Anne Biegel woont in Bussum, is 'loslopend'. Na haar pensionering als redactielid van  "De Tijd" bleef ze actief. Kenmerkend is haar diepe belangstelling voor de natuur, die ook in haar werk tot uiting komt. Ze maakte een studie van de Russisch-Orthodoxe Kerk en vertaalde belangrijke teksten over liturgie en beleving. Ze vertaalt nog steeds en is medewerkster van een tijdschrift voor ouderen.

Hellen Swildens, Amsterdamse, belandde na omzwervingen in de Zaanstreek. Ze gaat schrijvend door het leven. Voornaamste thema's: Sowjetunie en de positie van de vrouw. Ze heeft vier kinderen en een aantal tijdverdrijvende en levenvullende kleinkinderen.

Artikelnummer 9025720404
Merk
Omschrijving M'n bril in de ijskast
OmschrijvingBestandstypeDownload