Hulp nodig?
Bel: 0594 - 552626

Leven en liefhebben met dementie

  Leven en liefhebben met dementie
Beschikbaar voor uitleen
Prijs voor losse verhuur:
€ 1,00 Prijs voor abonnementshouders: €0.00

Leven en liefhebben met dementie - praktische gids voor de eerste tijd na de diagnose

Op het moment dat je de diagnose dementie krijgt, komt wer veel op jou en je naasten af. Hoe zal ik door de dementie veranderen - lichamelijk, psychisch en emotioneel ? Welke hulp is er voor mij ?  Hoe kan ik gezond en veilig leven en de dingen blijven doen, waar ik het meeste van geniet ?

Er is veel wat je zelf kunt doen om de regie te houden op alle terreinen waar dementie invloed op heeft. Dit boek helpt je om daarbij niets te vergeten. De auteurs hopen je rust en ruimte te geven, zodat het in ieder geval iets makkelijker voor je wordt om door te gaan met leven zoals je dat altijd gedaan hebt.

Je leeft je leven niet alleen. In de toekomst worden je naasten nóg belangrijker voor je. Dat kan je partner zijn, maar ook je kind, andere familieleden, buren of vrienden. Jouw dementie heeft ook invloed op hen. Wat kunnen zij doen om goed voor jou - en voor zichzelf - te zorgen ? Wat kunnen jullie sámen doen om je (liefdes)relatie sterk te houden ? Liefde is onmisbare bagage voor de reis die dementie heet.

 

Artikelnummer 9789401436021
Merk
Omschrijving Leven en liefhebben met dementie
OmschrijvingBestandstypeDownload