Hulp nodig?
Bel: 0594 - 552626

Abeltje

  Abeltje
Beschikbaar voor uitleen
Prijs voor losse verhuur:
€ 3,00 Prijs voor abonnementshouders: €0.00

Het bekende verhaal over het liftjongetje Abel van Anie MG Schmid. Abeltje drukt op het enige knopje waar hij niet op mag drukken: het groene knopje!

Abeltje
Op de openingsdag van het nieuwe warenhuis Knots, drukt Abeltje per ongeluk op de verboden bovenste, groene knop. De lift schiet door het dak het gebouw uit. Abeltje beleeft een ongelooflijk avontuur met Mevrouw Klaterhoen, Meneer Tump en zijn vriendinnetje Laura.
Regie: Ben Sombogaart
Met o.a.: Rick van Gastel, Soraya Smit en Frits Lambrechts

Inhoud

De 11-jarige Abeltje Roef wordt na talloze waarschuwingen en ruzies met de schoolmeester, door zijn moeder vroegtijdig van school gehaald. Het lukt haar om hem een baantje te bezorgen als liftboy in het warenhuis Knots. Maar op zijn eerste werkdag gaat er al iets mis. Abeltje drukt op het enige knopje waar hij niet op mag drukken: het groene knopje! Samen met meneer Tump, juffrouw Klaterhoen en Laura, vliegt hij met de lift dwars door het dak van het warenhuis. Dan begint het avontuur. Ze komen in New York en maken een revolutie mee in Perugona. Abeltje is een fantastische film met waanzinnige muziek en verbazingwekkende special effects.

Artikelnummer
Merk
Omschrijving Abeltje
OmschrijvingBestandstypeDownload